Team Velo Cycling
Viikkotiedote 19

Tässä viikon 19 ohjelma:

Tiistai - Aluesarjaa Ilmarisissa
Tiistaina 8.5. ajetaan Tutulla Ilmaristen temporeitillä aluesarjan kilpailu. Kilpailu on meidän järjestämä, joten kaikki paikalle. Kisaajien lisäksi tarvitaan kääntömiehiä (siis henkilöitä), ajanottajia ja jokunen risteysvahtikin olisi paikallaan. Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30. Ensimmäinen starttaa klo 18.00.

Keskiviikko - Ratavuoro
Ratatreenit keskiviikkoisin kello 18.30 - 20.00. Meitä ennen radalla ovat rullaluistelijat, joten luistelijoiden lähdettyä rata on meidän. Kalenteriin kannattaa laittaa 23.05.2012, jolloin meidän vuoro on peruutettu pyöräkoulun vuoksi.

Torstai - Viikkotempo
Viikkotempot normaalisti eli sään salliessa taas ensi torstaina. Tempopaikka on tuttu Ilmaristen tanssilava Liedossa ja ensimmäinen lähtee reitille kello 18.00.

Lauantai - Aika-ajoharjoitus
Lauantaina aika-ajoharjoittelua Lieto - Hepojoki-tiellä. Säädämme pyörää, puhumme aika-ajamisesta ja tietenkin ja ennenkaikkea ajamme aika-ajopyörillä kovaa tai älyttömän kovaa. Kokoontuminen Hepojoen koulun edessä Hepojoentien ja Liedontien risteyksessä ladon luona kello 14.00. Tarkka osoite on Liedontie 5, Kaarina. Jos olet tulossa, voisit houkutella itsellesi parin peesi/paritempo-tyyppisiin treeneihin.

Sunnuntai - Porukkalenkki maantiepyörillä
Sunnuntaina ajetaan porukkalenkki jos keli sen sallii. Lähtöpaikkana Ravattulan Citymarketin parkkipaikka kello 12.00. Tarkemmin siis parkkipaikan Liedonpuoleinen kulma Rautian oven edessä. Tietenkin voimassa säävaraus eli kovassa vesi/räntäsateessa emme aja.

Rataleiri
Rataleirin ajankohdaksi olemme katselleet taas kesäkuun alkua eli 4-6.6. Majoitus ja aamiaiset tuttuun tapaan Ilmaristen matkailutilalla. Yritän saada ratatreenit iltaan, joten kaikki voivat osallistua radalla kurjisteluun. Päivisin sitten kurvailemme ympäri Varsinais-Suomea maantiepyörillä. Olisi myös hienoa, jos joku voisi tulla avuksi päivisin, että saisimme lenkkiporukan kahteen ryhmään. Mukaan on tulossa nuorempia seuralaisia, joten kaksi lenkkiryhmää olisi hieno juttu.