Team Velo Cycling
viikkotiedote 24

Tässä viikon 24 ohjelma:

Seuran rataleiri meni taas hienosti ja osallistujia oli paljon. Ensi vuodeksi pitää loihtia mukaan vetäjä nuorimmille seuralaisille, sillä yli sadan kilometrin päivälenkit eivät sovi 10 – 14 vuotiaille. Ilmaristen matkailutilalla oli jälleen kerran mukava olla ja huolto pelasi loistavasti. Ehkä ensi vuonna ehdimme saunaankin. Leirin aikana maantiellä ajoimme 350 km ja päälle vielä illat velolla.

Leirin yhteydessä sovimme myös seuran joulujuhlapäivän, eli laita kalenteriisi merkki joulukuun ensimmäiselle päivälle eli lauantaiksi. Ennen juhlia ajamme joululenkin ja tietenkin saunomme.

 

Tällä viikolla seuramme on suomen tärkein pyöräilyseura, sillä maantiepyöräilyn SM-kisat ajetaan perjantaista sunnuntaihin Liedon keskustassa. Vieläkin uusia talkoolaisia kaivataan kisojen hoitoon, joten pyydä kummit ja kaimat mukaan. Uusia nimiä voi ilmoittaa Matille :

Matti Laine

02 -4870581 / 0400-973207

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Talkoolaisen ei tarvitse nälkää kärsiä kisojen aikana eikä kahvihammaskaan ole yleensä liikaa ehtinyt kolottamaan, joten reippaasti mukaan vaan. Me valmentajat ja pyöräilijät yritämme saada kaikille talkoolaisille aihetta olla ylpeä mukanaolosta Liedon näkyvimmässä kesäisessä urheilutapahtumassa.

Viikko-ohjelma muilta osin on ihan normaalin näköinen:

Tiistai – Aluesarjaa Mynämäellä

Tiistaina 12.6 ajetaan perinteisellä Mynämäen mäkireitillä 10 km tempo. Ilmottautuminen alkaa klo 17.30. Ensimmäinen starttaa klo 18.00.

Keskiviikko - Ratavuoro

Ratatreenit keskiviikkona kello 18.30 - 20.00.

Torstai - Viikkotempo

Viikkotempo jää väliin SM-kisojen takia.

Sunnuntai - Porukkalenkki maantiepyörillä

Porukkalenkki jää myös väliin kisojen takia

Oikein mukavaa tulevaa viikkoa ja nähdään Liedossa viikonloppuna!

Viimeksi päivitetty 10.06.2012 19:51