Team Velo Cycling
viikkotiedote 25
Kirjoittanut Jarkko Saarinen   
19.06.2012 19:23

Tässä viikon 25 ohjelma:

Maantiepyöräilyn SM-kisat ovat sitten takana. Ensiksi pitää kiittää kaikkien kilpailijoiden puolesta kaikkia niitä ihmisiä, jotka uhrasivat sekä vapaa-aikansa että mielenrauhansa hienojen kisojen takia. Kisojen onnistuminen on kiinni monesta asiasta ja kaikki mukana olleet saivat aikaan loistavat kisat. Pyöräilyyn kuuluu aina riskejä, mutta hyvällä suunnittelulla ja raa´alla työllä voidaan riskejä pienentää. Ulkopuoliset riskit kuten muu liikenne ja reitin ongelmat ovat voitettavissa kunhan muu liikenne hallitaan ja reitti suunnitellaan oikein. Nyt kaikki toimi eli kilpailijat saivat hyvillä mielin tehdä sen työn, minkä takia Lietoon tulivat eli ajaa pyörällä kilpaa. Reitti oli kaikkina päivinä hyvä, muu liikenne ei häirinnyt tai vaarantanut kilpailijoita ja voittaja saatiin ihan urheilullisin perustein. Samaten reitin varrelle oli saapunut paljon katselijoita, jotka jaksoivat kannustaa kilpailijoita. Liedon kisat loivat uuden standardin SM-kisoihin, jonka perusteella tulevaisuudessa muita kisoja arvostellaan.

KIITOS HYVÄT YSTÄVÄT, TEITTE LOISTAVAT KISAT !

Tiistai – Aluesarjaa Turussa

Tiistaina 19.6 ajetaan Paimalantiellä 20 km tempo. Ilmottautuminen alkaa klo 17.30. Ensimmäinen starttaa klo 18.00.

Keskiviikko - Ratavuoro

Ratatreenit Velolla keskiviikkona kello 18.30 - 20.00. Osallistujien mukaan harjoittelemme joukkue- ja joukkuesprint - ajoa. Myös 500m/1km aikoja otetaan.

Torstai - Viikkotempo

Viikkotempo normaalisti Juhannuksesta huolimatta eli sään siis salliessa. Lähtöpaikka on tuttu Ilmaristen tanssilava Liedossa ja ensimmäinen lähtee reitille kello 18.00.

Sunnuntai - Porukkalenkki maantiepyörillä

Sunnuntaina ajetaan porukkalenkki jos keli sen sallii. Lähtöpaikkana Ravattulan Citymarketin parkkipaikka kello 12.00. Tarkemmin siis parkkipaikan Liedonpuoleinen kulma Jyskin oven edestä. Tietenkin voimassa säävaraus eli kovassa vesi/räntäsateessa emme aja.