Team Velo Cycling
Viikkotiedote 10/2013
04.03.2013 07:28

Kevät lähestyy kelistä huolimatta. Aluekilpailutkin alkavat jo tuota pikaa ja aluekalenteriluonnoksen näet täältä:

http://www.pyora68.net/Kalenteri2013_ehdotus.html

Jos keksit jotain sanottaavaa tuosta ehdotuksesta, laitappa pikaisesti viestiä minulle tai matille ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ).

Tulevan viikon ohjelma:

Tiistai: Salivuoro taas normaalisti Ilmaristen koululla kello 18.30 - 20.00.

Lauantaina ja sunnuntai: Kymppilenkki kovemmille menijöille. Lähtö kello 10.00 Suikkilan hiekkakentän vierestä. Pyöränä joko cc- tai maastopyörä. Pitää kuitenkin muistaa pieni säävaraus eli huonolla ulkoilukelillä harvemmin ajetaan. Pikku pakkanen ei haittaa, mutta kova pakkanen ja kaikenlaiset kovat lumi-/räntä-/monsuunisateet kylläkin.

Yhteislenkkeilyä

Seuralaiset toki ajavat porukassa kaikenlaista lenkkejä ja kannattaakin seurata seuran FB-sivuja.

Muuta Muistettavaa:

GoExpo 2013 8 - 10.3.

Nyt yhdeksän vauhdikasta tapahtumaa samalla lipulla!! Fillari, Kunto, Golf, Retki, Kalastus, Metsästys, Ball Sports, Kuva&Kamera sekä Helsinki Horse Fair. Huomaa, että hevoset valloittavat Messukeskuksen yläkerran hallit lauantaina ja sunnuntaina. Allergikot voivat siis tutustua muuhun messutarjontaan perjantaina.

 

16-17.3. TVC:n maalisleiri ja sääntömääräinen kevätkokous.

Paikkana tietenkin Ilmaristen matkailutila. Ethän unohda tehdä huonevarausta ajoissa mikäli sellaista tarvitset. Otan jo mielelläni ilmottautumisia vastaan. Asiasta lisää seuraavassa viestissä

Rataleiri kesällä

Meillä on ollut kesän aluksi kaikille suunnattu rataleiri. Tänä vuonna leiri olisi siis 3 - 5.6. Ohjelma edellisten vuosien kaltainen. Nyt olisi mukava saada kommentteja leiristä yleensä ja tietenkin ajankohdasta. Leiri sinänsä olisi taas hieno pitää kun se on jo muodostunut lähes perinteeksi.

 

 

 

Viimeksi päivitetty 04.03.2013 07:38