Team Velo Cycling
Viikkotiedote 15/2013
08.04.2013 15:26

Keli muutti taas suunnitelmia ja nastarenkaat olivat oikeat renkaat viikonlopun lenkillä. Hienoa tietenkin oli se, että sunnuntaina seuran lenkillä oli neljä, vaikka lunta tuli taivaan täydeltä. Täksi viikoksi suunniteltu viikkotempon aloitus on taas vaarassa, mutta jos keli vaan suo niin ensimmäiset ajat otetaan torstaina entiseen malliin. Muista myös keskiviikon tuomarikoulutus. Jos et ole vielä ilmottautunut, tee se heti.

Tulevan tai siis kuluvan viikon ohjelma:

Tiistai: Salivuoro viimeisen kerran tänä keväänä Ilmaristen koululla kello 18.30 - 20.00. Ensi viikolla siirrymme kokonaan ulkoilmaan.

Torstai: Viikkotempo Ilmaristen tanssilavalta kelin salliessa torstaina. Ensimmäinen starttaa kello 18.00.

Lauantaina ja sunnuntai: Kymppilenkki kovemmille menijöille. Lähtö kello 10.00 Suikkilan hiekkakentän vierestä. Pyöränä joko cc- tai maastopyörä. Pitää kuitenkin muistaa pieni säävaraus eli huonolla ulkoilukelillä harvemmin ajetaan. Pikku pakkanen ei haittaa, mutta kova pakkanen ja kaikenlaiset kovat lumi-/räntä-/monsuunisateet kylläkin.

Sunnuntai: Yhteislenkki rauhallisemmalla nopeudella "maantiellä". Lähtö Ravattulan Citymarketin pihalta kello 11.00. Tarkoitus ajella sellaiset n. 3h eli ennen kahta olemme takaisin cittarin pihalla. Vielä ei kannata tulla maantiepyörällä, sillä tiet ovat melkoisen sorakerroksen peitossa ja paikoittain jäätäkin löytyy.

Muuta Muistettavaa:

Tuomarikoulutus 10.4.
Tuomarikoulutus kaikille kuskeille, huoltajille ja muille kisajärjestelyissä mukana oleville Ilmaristen matkailutilalla keskiviikkona 10.4  klo 18  Ilmaristen Matkailutilalla. Ilmottaudu suoraan matille vaikka sähköpostitse osoitteeseen email: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Rataleiri kesällä 3. - 5.6.
Meillä on ollut kesän aluksi kaikille suunnattu rataleiri. Tänä vuonna leiri olisi siis 3 - 5.6. Ohjelma edellisten vuosien kaltainen.

Kilpailukalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyoraily.fi/kilpailut_ja_tapahtumat/kansallinen_kilpailukalenteri/

Aluekalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyora68.net/Kalenteri2013_ehdotus.html

Kesän viikkokalenteri:

Maanantai: kuntolenkki kilpailijoiden perheenjäsenille Ilmarisista
Tiistai: aluekisa
Keskiviikko: Ratatreenit
Torstai: Ilmaristen viikkotempo ja Helsingin ratakisat
Perjantai: BMX-rata
Sunnuntai: Viikkolenkki Ravattulan Citymarketin pihalta klo 12.00 - 15.00
Lauantaina ja sunnuntaina kymppilenkki suikkilasta.