Team Velo Cycling
Viikkotiedote 18/2013
28.04.2013 16:24
Sunnuntaina seuran lenkillä tuli kaksi ennätystä eli eniten osaanottajia ja tietenkin paras keskinopeus tähänastisista lenkeistä. Oikeastaan tuo oli odotettuakin kun vihdoin kaikki pääsi ajamaan maantiepyörällä.

Ensi lauantaina onkin sitten seuran ensimmäinen näytön paikka, sillä Lietohallin kupeessa ajetaan taas XCO:n osakilpailu. Kilpailujen onnistumiseen tarvitaan taas seuralaisia ja reipasta talkoohenkeä. Asiasta vielä lisää tulevalla viikolla, kunnes ratamestari kutsuu meidät paikalle.

Tulevan viikon ohjelma:
Keskiviikko: Ei mitään virallista, mutta uskoisin iltapäivällä olevan velolla seuramme väkeä. Ratatreenit alkavat virallisesti 8.5. klo 18.00.

Torstai: Viikkotempo jää väliin, sillä velolla ajetaan silloin ensimmäinen ratakisa. Ilmottautuminen on kello 17.30 mennessä ja kisa alkaa 18.00

Lauantaina ja sunnuntai: Kymppilenkki kovemmille menijöille. Lähtö kello 10.00 Suikkilan hiekkakentän vierestä. Pyöränä joko cc- tai maantiepyörä. Pitää kuitenkin muistaa pieni säävaraus eli huonolla ulkoilukelillä harvemmin ajetaan.

Lauantai: OJ-MTB XCO Lieto 4.5.2013 klo. 11.00. XCO-Cupin osakilpailu, Kultainen Kampi -Cupin osakilpailu. Paikalle tarvitaan toimitsijoita, kannustajia, kuskeja ja ties mitä.

Lauantai: Tempoharjoitus Piikkiö/lieto kello 14.00 Vanhan hepojoen koulun vierestä Hepojokiseuran parkkipaikalta. Kaikkia ei tarvita kuitenkaan Liedossa XCO-kisoissa, joten vapaaksi jääneet voivat osallistua hepojoen tempotreeneihin. Tarkoitus olisi ajaa pari/ryhmävetoina n. 5 km vetoja kohtuullisella nopeudella.

Sunnuntai: Yhteislenkki rauhallisemmalla nopeudella. Lähtö Ravattulan Citymarketin pihalta kello 11.00. Tarkoitus ajella sellaiset n. 3h eli ennen kahta olemme takaisin cittarin pihalla.  jos paikalla on monta lähtijää, voimme jakaa ryhmät myös nopeuden mukaan. Yhteinen osuus on kuitenkin kaikilla sama. Muutamme jo totuttua lenkkiä hieman, mutta alku on sama. Lisänä otamme valpperin osuuden, joka pidentää matkaa noin 10 km.

----------------------------------------------------------------

Rataleiri kesällä 3. - 5.6.
Meillä on kesän aluksi kaikille suunnattu rataleiri. Tänä vuonna leiri on 3 - 5.6. Ohjelma edellisten vuosien kaltainen. leirikeskuksena toimii Ilmaristen matkailutila ja matkat kupittaankulmalle tehdään pyörillä ja huoltoauto kuljettaa mahdolliset ratapyörät paikalle.

Kilpailukalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyoraily.fi/kilpailut_ja_tapahtumat/kansallinen_kilpailukalenteri/

Aluekalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyora68.net/Kalenteri2013_ehdotus.html