Team Velo Cycling
Viikkotiedote 19/2013
Kirjoittanut Jarkko Saarinen   
06.05.2013 09:06

Ensiksi kiitoksia kaikille lauantaina XC-kisoissa mukana olleille seuralaisille. Saadun palautteen perusteella saimme aikaiseksi hyvät kisat ja rata oli onnistunut. Saimme kisoista hieman menestystäkin ja seuralaisten määrä lähtöviivalla oli mukavan iso.

Sunnuntaina seuran lenkillekin riitti kaikkien kisojen ohella väkeä mukavasti ja vauhtia riitti tuulesta huolimatta. Tästä ei kyllä nopeutta enää nosteta vaan pysytään pk-vauhdissa.

Tiistaina on sitten aluekilpailussa vuorossa Ilmaristen tempo. Tempon järjestelyvastuussa olemme me eli saavu paikalle joko tempoomaan tai sitten auttamaan järjestelyistä. Ainakin muutama tienhaara tarvitsee merkkimiehen ja kääntöpaikka kaksi.

Viestin loppupuolella on viesti eli tarjous seuramme tukijalta Soneralta. Tutustu tarjoukseen ja tuota seuralle rojaltia eli rahaa!


Tulevan tai siis kuluvan viikon ohjelma:

Tiistai: Aluesarjassa Ilmaristen tempo klo 18.00. Ilmoittautuminen viimeistään kello 17.30.

Keskiviikko: Ratatreenit klo 18.00 Hippoksen velolla.

Torstai: Viikkotempo kello 18.00 ilmarisissa. Tulen paikalle kellon, paperin ja kynän kanssa.

Lauantaina ja sunnuntai: Kymppilenkki kovemmille menijöille. Lähtö kello 10.00 Suikkilan hiekkakentän vierestä. Pyöränä joko cc- tai maantiepyörä. Pitää kuitenkin muistaa pieni säävaraus eli huonolla ulkoilukelillä harvemmin ajetaan.

Sunnuntai: Yhteislenkki rauhallisemmalla nopeudella. Lähtö Ravattulan Citymarketin pihalta kello 11.00. Tarkoitus ajella sellaiset n. 3h eli ennen kahta olemme takaisin cittarin pihalla.  jos paikalla on monta lähtijää, voimme jakaa ryhmät myös nopeuden mukaan. Yhteinen osuus on kuitenkin kaikilla sama. Muutamme jo totuttua lenkkiä hieman, mutta alku on sama. Lisänä otamme valpperin osuuden, joka pidentää matkaa noin 10 km.

----------------------------------------------------------------

Rataleiri kesällä 3. - 5.6.
Meillä on kesän aluksi kaikille suunnattu rataleiri. Tänä vuonna leiri on 3 - 5.6. Ohjelma edellisten vuosien kaltainen. leirikeskuksena toimii Ilmaristen matkailutila ja matkat kupittaankulmalle tehdään pyörillä ja huoltoauto kuljettaa mahdolliset ratapyörät paikalle.

Kilpailukalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyoraily.fi/kilpailut_ja_tapahtumat/kansallinen_kilpailukalenteri/

Aluekalenteri kaudelle 2013:
http://www.pyora68.net/Kalenteri2013_ehdotus.html

 

Viimeksi päivitetty 06.05.2013 15:14